O nama

Na našim turama nema nepoznatih već samo prijatelja koje još niste upoznali!

Počeli smo kao neformalna organizacija ’07 i od tada do danas organizovali smo (—-) izleta u prirodi širom Crne Gore. U tom periodu, postali smo najbrojnija organizacija na ovom prostoru, a spaja nas ista ideja – obilazak prirodnjih ljepota CG kroz aktivnosti kao što su fotografija, šetnja, zabava i edukacija.

 

 

avantura za sve

Svi su dobrodošli, a većina tura je prilagođena upravo ljudima u prosječnoj kondiciji.

S vremena na vrijeme pravimo i neke ture koje su malo zahtjevnije. Ukoliko je u pitanju zahtjevnija tura, tada se podijelimo u grupe, kako bi svakome bilo prijatno. Na jednu, težu opciju, idu oni koji su bolje fizičke spremnosti, dok oni koji tek počinju sa ovakvim avanturama imaju vremena da se odmore i uživaju u nekom lijepom pejzažu kroz koji prolazimo, da naprave par nestvarno lijepih fotografija i da sklope nova prijateljstva.

Ponekad pravimo i posebno lagane ture na koje mogu da idu i manja djeca, što nam je uvijek veliko zadovoljstvo, jer se trudimo se da sve ture imaju i neku edukativnu notu.

Napravimo uspomene za cijeli život

Pogledajte kako izgledaju naše avanture u ovom videu, ali vjerujte – mnogo je bolje uživo!

Gdje idemo tokom godine?

Na turama je zastupljena čitava Crna Gora. Krećemo od proljeća s obilaskom južne Crne Gore, ljeti prelazimo na sjever, na jesen se vraćamo južnim planinama, a na zimu ponovo idemo na sjeverne planine zbog skijanja i snowshoeinga (šetnja po snijegu sa krpljama).

izaberi avanturu

Trekking

Organizujemo jednodnevne izlete svake nedelje! Pratite nas da znate gde idemo na sledeću turu!

Višednevni izleti

Organizujemo višednevne izlete u prirodi kako u Crnoj Gori tako i van nje!

privatne ture

Organizujemo i korporativni team building u prirodi! 

posebna tura

Imate ideju za ekskluzivnu turu?

Mi se bavimo ogranizacijom i realizacijom planinarskih i pješačkih tura. Možemo vam pomoći u izradi plana prilagođenog vašem slobodnom vremenu i vašim potrebama.
Kontaktirajte nas za više informacija.

Copyright Montenegro Photo Trekking | Developed by Visual DLD